Genealogie

No 2. okt 2003

www.visserlatijn.nl/

Visserslatijn.

Families, Visser, Chrisstoffels,Klaver,Rijnsaardt,van der Mark,Klein, Metselaar,Gisolf, Molenkamp,Hul,Kouwenhoven,van Gils, Peet, De Wit, Schefer, van Meer, etc,etc,etc,....

 

Inzendingen en reakties zijn zeer welkom: u kunt deze mailen naar:

 

Redactie:

Herman Visser

 

 

Dit adres kunt u ook gebruiken om u aan of af te melden voor een (gratis) abonnement.

 

Informeer bij uw familie of zij op de hoogte zijn van dit blad.

Vorige edities:

Volgende editie:

Geplande artikelen:

  •  

 

 


Beste Familieleden en geinteresseerden.

Hier is dan na ruim anderhalf jaar de tweede nieuwsbrief.

De genealogie pagina’s zijn wederom uitgebreid. Dankzij de hulp van vele mensen is het aantal personen in de stamboom uitgebreid naar meer dan 700 personen.

 

Nieuwe zaken:

        Naar aanleiding van het overlijden van tante Nel Klaver zijn de erven samengekomen op de ‘Klaverdag’ de familiedag van de Klavers. Voorgenomen is om dit elk jaar te gaan doen. Op de eerste dag is onder andere een Monnickendam wandeling georganiseerd. Hierbij werden alle woningen van familie aangedaan.

Co Visser kwam tijdens de voorbereiding van de tocht achter de naam van de ouders van haar oma Maretje vd Mark. Met deze gegevens kon een vastgelopen zoektocht worden voortgezet, en is een groot deel van de tak van der Mark gevonden.

 

Hul 

       De uit Maastricht afkomstige familie Hul bijkt oorspronkelijk uit Vaassen te komen. Hermen Hul zoon van Jan Evert Hul uit Vaassen trouwde met een Maastrichtse waarna ze zich daar vestigden.

Geboortedata        

Een groot aantal mensen gaf aan dat er geboorte en overlijdensdata correctie behoeften. Deze zijn nu aangepast. Als er nog fouten in mochten zitten hoor ik dat graag.

 

Privacy

        Een aantal mensen gaf aan bezwaar te hebben tegen opname van hun gegevens. Uiteraard is aan hun verzoek gehoor gegeven en zijn hun gegevens niet meer zichtbaar op internet.

         

 Chrisstoffels

 Jan Chrisstoffels heeft aanvullingen gegeven op de Christoffels tak. Hier zijn verbeteringen aangebracht en foto's toegevoegd.

Leguijt

        Na contact met Jaap en Lia Leguijt, zijn diverse gegevens gecorrigeerd.

 

Hebben jullie zelf aanvullingen, opmerkingen, ideeŽn laat het me dan weten.

Wil je deze informatie in het vervolg niet meer ontvangen laat het me dan ook weten.

Weet je andere geinteresseerden, of familie leden die dit bericht niet hebben ontvangen, laat ze dan weten dat zij zich bij me kunnen aanmelden, alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Je kan de Genealogie pagina's vinden bij www.visserlatijn.nl/ .